George Hendrik Breitner. Kermis op het Haarlemmerplein, 1893

AM009

Standaard kaart 21 x 15 cm € 2,50. Ansichtkaart 15 x 10 cm € 1,75. Gevouwen kaart 24 x 17 cm in envelop € 3,25. Prijzen exclusief porto.

€ 2,50
Prijs: € 2,50 (excl. porto)
schrijf kaart  
Op voorraad
 
Productinformatie Bezorgen Retourneren
 
Afbeeldingen
Kaartje sturen van George Hendrik Breitner. Kermis op het Haarlemmerplein

Kaartje sturen van George Hendrik Breitner, Kermis op het Haarlemmerplein

Kunstkaart George Hendrik Breitner, Kermis op het Haarlemmerplein

George Hendrik Breitner (1857 - 1923) was een Nederlands kunstschilder, beroemd om zijn kijk op het Amsterdamse stadsleven. Breitner probeerde een pure, kale werkelijkheid te tonen. Hij schilderde stadsscènes en stadsgezichten. Met snelle penseelstreken gaf hij een beeld van het leven op straat met zijn werklui, huisvrouwen, dokwerkers en straathonden. Breitners tekeningen boden vaak een grijs, ietwat deprimerend beeld van de straten van de hoofdstad.

Lees meer over George Hendrik Breitner

 

Collectie: Amsterdam Museum

Beeld: Amsterdam Museum online

Bezorgen

Levertijden
De kaarten en kaartensets worden geprint op dezelfde dag van uw bestelling of de dag erna. De drukker geeft de kaarten vervolgens mee met Postnl. Voor de werkelijke afleverdatum zijn wij daarvan afhankelijk en kunnen wij u niet informeren over het exacte aflevermoment.

Bestelling annuleren
U kunt een bestelling niet annuleren. Zodra de bestelling is gedaan en betaald, ontvangt u een bevestiging per e-mail. De opdracht wordt dan ook meteen doorgezet naar de drukker.

Bestelling retourneren
U kunt losse kunstkaarten niet retourneren. Ze worden speciaal voor u geprint, met uw tekst en adres erop. U kunt kaartensets of andere producten onder voorwaarden retourneren.

Retourneren

Kunstkaarten kunt u niet retourneren
Het is niet mogelijk een bestelling van losse kunstkaarten te retourneren. Iedere kaart wordt speciaal voor u geprint. De kaarten voldoen aan de eisen die o.a. het Van Gogh museum heeft gesteld. Als u van mening bent dat de kwaliteit van de kaart onvoldoende is, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Retourneren van kaartensets en andere producten
Let op: Neem vóór het retourneren van een bestelling contact op met onze afdeling Klantenservice. Dan kunnen wij u sneller van dienst zijn. Vergeet u niet voor het retourneren het retourformulier in te vullen?

Wanneer retourneren?
Voor bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf de eerstvolgende dag na aflevering van het product. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.

Controleer alsublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden aan de Klantenservice.

Bent u niet tevreden met het artikel, dan kunt u het  retourneren. Dit geldt ook voor actieartikelen. U kunt het artikel retourneren:

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen
  • als het artikel compleet is
  • in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking
  • Sommige artikelen kunt u niet retourneren. Het gaat dan om:
  • producten die overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast
  • artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
  • producten waarvan de verzegeling is verbroken

Bewaar altijd het bewijsexemplaar van verzending voor het geval een retourzending niet arriveert op de plaats van bestemming.

Zo stuurt u een pakje retour
Controleer of het artikel, met eventueel bijbehorende accessoires, en de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, nog intact en in originele staat zijn.
Zorg voor een degelijke retourverpakking, zodat het artikel onbeschadigd bij ons aankomt. Zet op de retourverpakking dit adres:

Retouradres
Kunstkaartjesturen VOF
Timorplein 47
1094 CC Amsterdam

Geef het pakket af bij een postkantoor en zorg voor voldoende porto. Kleine pakketjes kunnen ook direct in de brievenbus. U betaalt de kosten voor retourneren zelf.

U ontvangt het aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten, van de heenbestelling zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen terug. Deze termijn gaat in op het moment dat u de artikelen terugstuurt of aangeeft deze terug te willen sturen.  Beschadigde producten kunnen wij niet vergoeden, tenzij het product is teruggestuurd vanwege een schade bij ontvangst.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze Klantenservice.